Webinar CRM in archieven, bibliotheken en erfgoedverenigingen

Weet jij wie je klanten zijn? Weet je wat ze zoeken en wat ze nodig hebben? Kan je inspelen op trends? Nee? Geen nood! VVBAD organiseert op vrijdag 22 juni van 14u tot 15u een webinar (online live presentatie) over digitaal klantenbeheer via CRM.  

Via Customer Relationship Management (CRM) kan je jouw aanbod bepalen op basis van klantendata, voorspel je de behoeften van je klanten en speel je kort op de bal, verhoog je de raadpleging van je collectie door het maken van aanbevelingen, verbind je klanten met elkaar en met je organisatie (community), zet je in op een persoonlijke klantenervaring, … 

Philippe Bauters (Groep Gent) onthult de talloze mogelijkheden van een CRM voor archieven, bibliotheken en erfgoedverenigingen en beantwoordt jouw vragen op vrijdag 22 juni 2018 om 14u over CRM. Inschrijven kan tot 15 juni hier [linken]. Om deel te nemen aan het webinar heb je enkel een internetverbinding en een computer met luidsprekers nodig. 

Schrijf je in op de website van de VVBAD

Meer info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *