Afstudeerbeurs Studenten Graduaat Informatiebeheer

De studenten van het graduaat informatiebeheer van de Arteveldehogeschool nodigen u graag uit voor de eerste afstudeerbeurs van 2024.  

Op 11 januari tonen de afstuderende studenten zich van hun beste kant tijdens het evenement “Terug naar de Informatiebron”, waar ze niet alleen hun eigen projecten toelichten, maar ook een blik werpen op de werkveldlabs die sinds vorig academiejaar deel uitmaken van het leerprogramma. Ook alumni komen aan het woord om hun ervaringen te delen als starter in de informatiesector. 

Het programma voor dit event is: 

13u30: Onthaal 

14u: Welkomstwoord An Beghein, hoofd graduaatsopleidingen Mens en Samenleving 

Welkomstwoord studenten 

14u10: Werkveldlabs: Sinds vorig academiejaar gaan de studenten binnen de opleiding samen aan de slag met concrete projecten uit het werkveld. Tijdens de afstudeerbeurs krijgen studenten en docenten het woord om over enkele van deze werkveldlabs toe te lichten. 

Alumni: De voormalige studenten van de graduaatsopleiding komen vertellen over de opleiding, en hun eerste ervaringen in het werkveld. 

15u30: Posterbeurs: de afstuderende studenten stellen hun eindprojecten voor 

17u: Afsluitend woord 

Ben je geïnteresseerd om dit evenement bij te wonen? Schrijf je dan alsjeblieft in via deze link, zodat we genoeg zitplaatsen en versnaperingen kunnen voorzien. 

Locatie: Arteveldehogeschool, Zwijnaardsesteenweg 312/316, 9000 Gent 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *