De Grote FAAD-Quiz (3/06/2022)

Na twee uitgestelde edities (redenen zullen we niet meer aanhalen) organiseert het FAAD op 3 juni 2022 i.s.m. het Centrum voor Academische en Vrijzinnige Archieven (CAVA) en het Liberaal Archief/Liberas de 2de editie van De Grote FAAD-Quiz. Locatie is opnieuw het Liberaal Archief in Gent.

Jullie mogen je opnieuw verwachten aan een gevarieerde quiz met vragen over allerlei thema’s. Uiteraard blijft dit een quiz voor en door archivarissen, dus kennis over de archiefsector en archief- en informatiebeheer komt zeker van pas (al is die zeker niet allesbepalend!). Uiteraard kunnen jullie tijdens het quizzen genieten van een hapje en een drankje. De opbrengst van deze quiz gaat integraal naar een goed doel.

Dit jaar introduceren we ook een nieuwigheid. Netwerken en het versterken van contacten binnen de archiefsector is een van de belangrijkste doelstellingen van het FAAD. Daarom kan je je dit jaar ook individueel inschrijven om mee te quizzen. Alle individuele deelnemers worden vooraf verdeeld in ploegen van max. 5 deelnemers. Laat je verrassen, kom in een totaal nieuwe gelegenheidsploeg terecht en leer nieuwe mensen kennen binnen de archiefsector. Uiteraard kan je ook nog steeds je eigen ploeg van max. 5 deelnemers inschrijven. Kies de juiste optie op het inschrijvingsformulier.

Praktisch

Inschrijven per ploeg: max. 5 deelnemers per ploeg. Deelname kost €20 per ploeg (ter plaatse cash te betalen).

Individueel inschrijven: deelname kost €4 per deelnemer (ter plaatse cash te betalen). Je wordt vooraf ingedeeld in een quizploeg die bestaat uit andere individuele deelnemers (onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen).

Inschrijven kan je via dit inschrijvingsformulier.

Waar? Liberaal Archief, Kramersplein 23, 9000 Gent
Wanneer? Vrijdag 3/06/2022. Deuren openen om 19u15, start van de quiz om 20u.

BELANGRIJKE INFO I.V.M. COVID-19

Voorlopig zijn er geen extra COVID-19-maatregelen. Mochten er nog maatregelen volgen, zullen we deze zo snel mogelijk mededelen aan de deelnemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *