FAAD-studievoormiddag (29 maart 2014): De nieuwste onderzoekslijnen in archiefland

De Opleiding Archivistiek en Hedendaags Documentbeheer bestaat 25 jaar! Daarom staat de volgende studievoormiddag in het teken van de nieuwste wetenschappelijke tendensen en onderzoekslijnen.

Kom te weten wat de Opleiding voor jouw archiefdienst kan betekenen! Zo maakt Frank Scheelings je als voorzitter van de Opleiding wegwijs in het systeem van onderzoekslijnen en stages. Daarna stellen Eddy Put en Bart Ballaux de verschillende onderzoekslijnen voor van respectievelijk de klassieke archivistiek en het records management. Bart Severi tot slot illustreert concrete toepassingen bij de Coördinerende Archiefdienst van de Vlaamse Overheid.

Ongetwijfeld zijn er heel wat raakpunten met jouw dagdagelijkse archiefwerking. Zoek ze uit en gebruik ze om een stagevoorstel bij de Opleiding in te dienen. Dit is dé kans om weer helemaal mee te zijn. En met een beetje geluk staat een stagiair je binnenkort bij in jouw project.

Kom er achter tijdens de jaarlijkse FAAD-studievoormiddag op 29 maart. Plaats van gebeuren is traditiegetrouw de Vrije Universiteit Brussel. We verwelkomen je om 9u30 met verse koffie en lekkere cake. Afsluiten doen we rond 13u. Het gedetailleerde programma volgt binnenkort. Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *