Digitaal Archiefinitiatie(f)

      Geen reacties op Digitaal Archiefinitiatie(f)

Tussen 1991 en 2000 verschenen vier nummers van de reeks Archiefinitiatie(f). In deze reeks kregen de alumni de kans om een artikel te schrijven, vaak gebaseerd op hun eindverhandeling. Deze serie werd stopgezet omdat het financieel niet haalbaar was om nog meer volumes uit te geven. De mogelijkheid tot het publiceren van een eerste artikel voor jong-afgestudeerden viel daardoor weg. De FAAD stuurgroep zocht naar een oplossing en vond die in de vorm van de digitale voortzetting van het concept. Voortaan kunnen afgestudeerden van de opleiding artikels over een archivistisch onderwerp publiceren in een “digitaal archiefinitiatie(f)” op de FAAD-website. Het volledige reglement kan je op de vernieuwde website van het FAAD vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *