VACATURE – Expert Informatiebeheer (Departement Financiën en Begroting, statutair, voltijds, Master)

Je functie in het kort

Je bouwt graag mee aan een gedragen informatiebeleid voor zowel niet-gestructureerde als gestructureerde informatie? Je sleutelt graag mee aan de fundamenten en visie rond kennis-en informatiemanagement? Je haalt voldoening uit het ontsluiten van informatie en beschik bovendien over sterke communicatieve vaardigheden? Dan is deze functie iets voor jou!

Als expert informatiebeheerder ontwikkel en handhaaf je een beleidskader dat op maat is gemaakt voor de organisatie, met als doel collega’s in staat te stellen op een doordachte manier om te gaan met bestuursdocumenten of overheidsinformatie, ongeacht hun levensfase. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het duurzaam beheren en ontsluiten van informatie. Als informatiebeheerder fungeer je als een bruggenbouwer tussen verschillende belanghebbenden en coördineer je het informatiebeheer binnen de organisatie.

Deze functie bied je veel autonomie, omdat je jouw taken zo zelfstandig mogelijk uitvoert. Je werkt intensief samen met en stuurt een team enthousiaste en getalenteerde collega’s aan.

Lees meer over de job en het selectieproces in het selectiereglement als bijlage bij ‘Meer informatie’. Download dit document en hou het bij.

Wie ben jij?

  • Je hebt een masterdiploma bij voorkeur masterdiploma Archivistiek: Erfgoed-, en Informatiebeheer

EN

  • Je hebt minstens 6 jaar functierelevante ervaring met betrekking tot informatiebeheer of als informatiebeheerder binnen de private of publieke sector

Jouw voordelen

  • Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van adviseur met bijhorende salarisschaal A2111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • Je ontvangt de volgende voordelen: maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, een breed aanbod van leasefietsen, hospitalisatieverzekering, professionele kinderopvang tijdens de schoolvakanties in de hoofdkantoren …
  • Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en nieuwjaar.
  • Je activiteit bepaalt je werkplek. Bij de meeste functies kan je dus zowel op kantoor, van thuis uit of op een satellietkantoor werken.

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen

Je werkplek

Departement Financiën en Begroting

Adres

Brussel 1000 BEL

Routeplanner

Hoe solliciteer je?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht niet langer en stel je vandaag nog kandidaat!

Solliciteer nu

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Download het document hieronder voor meer informatie en kom alles te weten over de job, de organisatie en selectieprocedure.

  1. Bekijk het selectiereglement

Vragen over deze vacature?

Contactpersoon

Kelly Rottiers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *