VACATURE – Contract- en relatiebeheerder ICT en informatiebeheer (Vlaamse overheid, bachelor/graduaat, statutair)

Je functie in het kort

Zijn digitaliseringsprojecten helemaal jouw ding? Dan kan het team ICT en Digitalisering je hulp goed gebruiken. Als contractbeheerder zoek jij naar nieuwe ICT-oplossingen en volg je lopende contracten op. Dat betekent een job met diepgang én afwisseling, elke dag weer nieuwe materie om je in te verdiepen, en veel contact met collega’s in de hele Vlaamse overheid, met stakeholders en leveranciers.

De contracten die je beheert, zijn heel uiteenlopend. De ene dag stel je een dossier op voor de aankoop van nieuwe pc’s. En de volgende verdiep je je in de digitaliseringsprojecten van het Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken en ga je na of de beschikbare tools goed beantwoorden aan de verwachtingen. Alles wat met ICT, digitalisering en informatiebeheer te maken heeft, komt op jouw bureau terecht.

Je werk als contractbeheerder begint bij de aankoop van nieuwe producten en loopt verder tot de facturatie en evaluatie. Daarbij houd je rekening met het beschikbare budget, de eisen van de teams die met het product aan de slag moeten, en de kansen die je zelf ziet om verbeteringen aan te brengen. Zoek jij een kans om je kennis van ICT en digitalisering te combineren met je nauwkeurigheid in administratie? Dan is deze job jou op het lijf geschreven.

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘hoe solliciteren’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Wie ben jij?

je hebt een bachelordiploma

Studeer je af ten laatste 2 maanden na de uiterste sollicitatiedatum? Dan kan je ook al deelnemen aan de selectie! Van zodra je je diploma hebt behaald, kan je starten in de job.

Jouw voordelen

• Je wordt aangeworven in de graad van deskundige met bijhorende salarisschaal B111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator(opent in nieuw venster) kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.

• We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.

• Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar

• Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen(opent in nieuw venster)

Je werkplek

Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken

Adres

Havenlaan 88, VAC Brussel – Herman Teirlinck gebouw, Brussel 1000 BEL

Routeplanner(opent in nieuw venster)

Hoe solliciteer je?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht niet langer en stel je vandaag nog kandidaat!

Solliciteer nu(opent in nieuw venster)

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Download het document hieronder voor meer informatie en kom alles te weten over de job, de organisatie en selectieprocedure.

Vragen over deze vacature?

Contactpersoon

Tamara Mertens

De Vlaamse overheid wil de diverse samenleving weerspiegelen en selecteert op basis van kwaliteiten en vaardigheden los van geslacht, gender, afkomst, leeftijd of handicap. Heb je bepaalde aanpassingen nodig? Weet dat de Vlaamse overheid redelijke aanpassingen voorziet in het selectieproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *