VACATURE – Procesmanager digitale post en scanning (Het Facilitair Bedrijf, Onbepaalde duur, voltijds)

De functie in het kort

Ben je klantgericht en heb je kennis van IT? Is communicatie echt je ding? Dan zijn wij opzoek naar jou!Als procesmanager digitale post en scanning ben je deel van de Cluster Documentbeheer en werk je mee aan de verdere uitbouw van de dienstverlening inzake Digitale Post en Scanning. Je bent de brug tussen de klant en de experten. Je begeleidt scanningsprojecten door het gesprek aan te gaan met entiteiten, IT’ers, informatiebeheerders en het team van experten. Je geeft advies over archief- en informatiebeheer en neemt deel aan beleidsprojecten m.b.t. dit thema voor overheden in VlaanderenIn het kader van het programma Digipost wordt naast de dienstverlening voor het digitaliseren en verdelen van de inkomende post een tweede dienst opgezet, namelijk Scanning. Meer informatie over DigiPost is te vinden op: https://www.vlaanderen.be/informatiemanagement/informatie-digitaliseren/digitalisering-inkomende-post Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘Hoe solliciteren?’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Wie zoeken we?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarde:

  1. Je hebt een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid of je bent reeds contractueel tewerkgesteld in niveau A bij de diensten van de Vlaamse overheid. De volledige lijst van toeganggevende diploma’s vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02.  

Wat bieden we?

  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge).

Meer weten overwerken bij de Vlaamse overheid?

www.werkenvoorvlaanderen.be((opent in nieuw venster))

De werkplek

Agentschap Facilitair Bedrijf

Adres

Havenlaan 88, VAC Brussel – Herman Teirlinck gebouw, Brussel 1000 BEL

Routeplanner(opent in nieuw venster)

Hoe solliciteren?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht niet langer en stel je vandaag nog kandidaat!

Solliciteer nu(opent in nieuw venster)

In het selectiereglement vind je meer informatie over de functie, de deelnemingsvoorwaarden en de selectieprocedure. Neem dit aandachtig door voor je solliciteert. Bewaar ook zelf een kopie van het selectiereglement; zo heb je steeds alle relevante informatie bij de hand tijdens het verdere verloop van de procedure.

Vragen over deze vacature?

Contactpersoon

Gitte Collier

De Vlaamse overheid wil de diverse samenleving weerspiegelen en selecteert op basis van kwaliteiten en vaardigheden los van geslacht, gender, afkomst, leeftijd of handicap. Heb je bepaalde aanpassingen nodig? Weet dat de Vlaamse overheid redelijke aanpassingen voorziet in het selectieproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *