:: FAAD.be ::

Forum van Afgestudeerden Archivistiek en hedendaags Documentbeheer

Vacature: Deskundige archief bij de gemeente Dentergem

statutaire aanwerving (m/v) van 1 DESKUNDIGE ARCHIEF – niveau B – 38/38sten

(met aanleg wervingsreserve van 3 jaar)

De deskundige archief is verantwoordelijk voor het concreet archiefbeheer o.m. analyseren, uitbouwen en toepassen van ordeningssystemen, de goede bewaring van documenten, de infrastructuur van de archiefruimten, ordening en ontsluiting van stukken.

Aanbod:

Je geniet van verschillende sociale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en fietsvergoeding. Verder kan je genieten van loopbaangerichte opleidingen en een gunstige vakantieregeling. Verloning volgens barema waarbij beroepservaring in de privésector of als zelfstandige tot max. 10 jaar in aanmerking wordt genomen (op voorwaarde dat ze relevant is voor de uitoefening van de functie). Voor de functie wordt een wervingsreserve van 3 jaar aangelegd.

Interesse?

Wie wenst deel te nemen aan het aanwervingsexamen, dient zijn / haar kandidatuur zoals omschreven in de infobundel uiterlijk op 10 april 2017 aangetekend of tegen ontvangstbewijs te bezorgen aan het College van burgemeester en schepenen, Kerkstraat 1 te 8720 Dentergem.

Voorwaarden:

Meer informatie omtrent de algemene en specifieke aanwervingsvoorwaarden, de functie-inhoud,… kan u op aanvraag verkrijgen bij de personeelsdienst op nummer 051/57.55.25, via mail op personeel@dentergem.be  of consulteer de infobundels op de website van de gemeente onder de rubriek vacatures: http://www.dentergem.be


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *