Vacature voor archivaris bij Colruyt Group

      Geen reacties op Vacature voor archivaris bij Colruyt Group

Voorstelling
Colruyt Group telt meer dan 25.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en DreamLand, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.
Colruyt Group heeft verschillende ondersteunende afdelingen en diensten om alle ondernemingen draaiende te houden. Een daarvan is Business Processes & Systems (BP&S). Die afdeling neemt business processen, informatiestromen en bedrijfssystemen onder de loep en maakt ze zo kwalitatief en eenvoudig mogelijk. Vandaag werken er ruim 1.200 medewerkers met heel uiteenlopende profielen. Van business process analyst, over business architect, tot software engineer of projectmanager. Samen zorgen zij ervoor dat al hun collega‘s binnen Colruyt Group efficiënter kunnen werken.

Functie 

Streef je naar digitale duurzaamheid? Wil je jouw expertise in dit project uitbouwen en delen? Dan ben jij de geknipte archivist om het informatiebeheer van al onze business partners te uniformiseren, digitaliseren en archiveren.

Met jouw communicatieve skills informeer je de betrokken partijen en bouw je mee aan een uniform documentbeheer en gecentraliseerd archief voor de hele groep. Je werkt proactief en stimuleert de betrokken partijen om de werkwijze al bij een contractafsluiting te optimaliseren (formaat, termijnafspraken …) Je optimaliseert en bewerkstelligt de flow die deze schriftelijke vastleggingen doorlopen. Die handelen over verschillende domeinen zoals milieu, immobiliën, personeelsbeheer ..

Je hebt oog voor het juridisch aspect en werkt nauw samen met de juridische dienst om contracten te screenen. Je respecteert en stimuleert de besproken archiveringstijden en -afspraken van contracten. Elke business partner kan rekenen op jouw constructieve informatieoverdracht en coaching om zijn specifieke noden op te vangen. In interactie met het archiveringsteam bouw je aan dit gemeenschappelijk doel. Je volgt ook jouw expertisedomein op de voet op om schriftelijke informatie zo goed mogelijk te beheren. Je houdt daarbij rekening met de meest actuele wetgeving en methodieken.
Digitale duurzaamheid en centrale archivering wordt eerst in België uitgerold en bestendigd. In een volgende fase sta je ook in voor het begeleiden en ondersteunen van onze partners in Frankrijk.

Profiel

• een master na master-diploma Archivistiek: Erfgoedbeheer en Hedendaags Documentbeheer is een heel grote troef
• je hebt kennis van wetgeving, technieken en theoretische kaders m.b.t. archivering
• je hebt een heel goede kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Frans
• je kan goed communiceren en legt gemakkelijk contacten
• je werkt nauwkeurig, gestructureerd en planmatig
• je situaties goed analyseren en erop anticiperen
• je bent klantgericht en streeft altijd naar een optimale kwaliteit en samenwerking
• je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken

Wij bieden

• een contract van onbepaalde duur
• een job waar je jezelf op professioneel en persoonlijk vlak kan ontplooien.
• ruimte voor initiatief en respect voor je eigenheid
• een stimulerende, flexibele werkomgeving in een no-nonsensebedrijfscultuur
• een loonpakket met tal van extralegale voordelen

Contact

Heb je interesse in deze vacature, Stel je kandidaat in via onze website https://jobs.colruytgroup.com de vacature vind je terug via het luik administratie of rechtstreeks: https://jobs.colruytgroup.com/nl/vacatures/archivist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *