FAAD-studiedag 27/03: Digitale dienstverlening

De winter maakt zich stilaan uit de voeten, de lente komt er aan en dus is het tijd voor de jaarlijkse FAAD-studievoormiddag. Deze gaat door op zaterdag 27 maart 2010. Het thema dit jaar is digitale dienstverlening.

De laatste jaren dringen archieven steeds meer en meer in de digitale wereld door: archievenoverzichten en bronnen komen online ter beschikking, scanning on demand, de digitale leeszaal, … . De mogelijkheden zijn groot, maar hoe pak je dit als archivaris in de praktijk aan? Je komt het allemaal te weten tijdens de FAAD-studievoormiddag. Het volledige programma vind je zeer binnenkort op www.faad.be.

Deelnemers aan de studievoormiddag worden vanaf 9u30 verwacht in het vertrouwde D0.05 op de VUB-campus. Om 10u00 starten de lezingen. Frank Scheelings neemt de discussieronde voor zijn rekening. De studiedag wordt omstreeks 12u45 afgerond.

Zowel afgestudeerden als andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Omwille van praktische redenen (o.a. catering) vragen we FAAD-leden en geïnteresseerde niet-FAAD-leden zich aan te melden bij Kaat Knaepen (kaat.knaepen@vub.ac.be of 02-629 24 34).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *