Stuurgroep zoekt nieuwe leden

      Geen reacties op Stuurgroep zoekt nieuwe leden

De FAAD-stuurgroep is op zoek naar drie nieuwe leden met frisse ideeën.

Kandidaten zijn bereid om enkele keren per jaar op verschillende locaties te vergaderen. Je volgt ook de onderlinge correspondentie via mail op. Wie dat wil kan meewerken aan de FAAD-PRAAT en de verschillende activiteiten van het FAAD.

Kandidaten moeten zich aanmelden bij de secretaris en dit voor 22 maart!

De studiedag van 27 maart is ook de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Tijdens deze vergadering is er een stemming over de nieuwe samenstelling van de FAAD-stuurgroep. Het stemmen gebeurt door een schriftelijke bevraging van de leden. Kandidaten die door de helft plus één van de leden aanvaard worden, zijn verkozen. Indien er meer dan drie kandidaten zijn, krijgen de drie kandidaten met het hoogst aantal stemmen de vacante plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *