Afscheid van een aantal stuurgroepleden

      Geen reacties op Afscheid van een aantal stuurgroepleden

Els Michielsen en Roeland Verhaert namen enkele maanden geleden wegens te drukke beroepsbezigheden al afscheid van de Stuurgroep. Els en Roeland zullen in de toekomst wel nog meewerken aan het FAAD als redacteurs voor artikelen die in de reeks Digitaal Archiefinitiatie(f) ingestuurd worden.

Ook Bart Coppein heeft het erg druk. Zijn doctoraat moet immers binnen twee jaar klaar zijn. Hij stelt zich dan ook niet opnieuw kandidaat voor de stuurgroep. Voor Bart Dekeyser zijn de avonduren druk bezet waardoor het moeilijk wordt de vergaderingen bij te wonen. Hij zegt de Stuurgroep dus ook vaarwel.

We willen van deze FAAD-PRAAT gebruik maken om Els, Roeland, Bart en Bart nogmaals van harte te bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *