De Grote FAAD-quiz (6 oktober 2023, Erasmushogeschool Campus Bloemenhof, Brussel)

Voor de derde keer organiseert het FAAD op 6 oktober 2023 i.s.m. het Centrum voor Academische en Vrijzinnige Archieven (CAVA) en de Erasmushogeschool Brussel De Grote FAAD-Quiz. De locatie is aangepast, dit jaar gaat de quiz door op de Campus Bloemenhof van de Erasmushogeschool Brussel (Zespenningenstraat 70, 1000 Brussel).

Net als de voorbije jaren is de quiz gevarieerd samengesteld. Kennis over archief- en informatiebeheer is geen vereiste, maar kan natuurlijk wel helpen bij hier en daar een vraag. Geniet van deze quiz met een hapje en een drankje! Dit jaar starten we iets vroeger en hebben we de quiz iets korter gemaakt, dit om de kans te geven aan sommigen om nog de laatste trein te kunnen halen. Wie wil kan ook meerijden met diverse mensen om thuis te geraken. De opbrengst van deze quiz gaat integraal naar een goed doel.

Netwerken en het versterken van contacten binnen de archiefsector is een van de belangrijkste doelstellingen van het FAAD. Daarom kan je je ook dit jaar individueel inschrijven om mee te quizzen. Alle individuele deelnemers worden vooraf verdeeld in ploegen van max. 5 deelnemers. Laat je verrassen, kom in een totaal nieuwe gelegenheidsploeg terecht en leer nieuwe mensen kennen binnen de archiefsector. Uiteraard kan je ook nog steeds je eigen ploeg van max. 5 deelnemers inschrijven. Kies de juiste optie op het inschrijvingsformulier.

Praktisch

Inschrijven per ploeg: max. 5 deelnemers per ploeg. Deelname kost €20 per ploeg (ter plaatse cash te betalen).

Individueel inschrijven: deelname kost €4 per deelnemer (ter plaatse cash te betalen). Je wordt vooraf ingedeeld in een quizploeg die bestaat uit andere individuele deelnemers (onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen).

Inschrijven kan je via dit inschrijvingsformulier.

Waar? Erasmushogeschool Campus Brussel, Zespenningenstraat 70, 1000 Brussel
Wanneer? Vrijdag 6/10/2023. Deuren openen om 18u45, start van de quiz om 19u30.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *