:: FAAD.be ::

Forum van Afgestudeerden Archivistiek en hedendaags Documentbeheer

VACATURE – Informatiebeheerder ad-interim (FWO)

Het Fonds Wetenschappelijk Onderzoek – Vlaanderen (FWO), is momenteel op zoek naar een ad-interim informatiebeheerder voor de centrale administratie in Brussel. Het FWO werkt op dit ogenblik volledig digitaal in een Sharepoint omgeving. Het FWO bevindt zich midden in een transitie, waarbij ook nieuwe programma’s in deze omgeving moeten ingebracht worden. Daarnaast is het de bedoeling om de FWO-medewerkers bij te staan bij hun vragen rond documentbeheer, om als laatste taak een aanzet te geven voor het actualiseren van het informatiebeheersplan van het FWO. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met directeur internbeheer Danny Huysmans. http://www.fwo.be/


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *