Vrijdag 13 oktober 2006: Jubileumbal

      Geen reacties op Vrijdag 13 oktober 2006: Jubileumbal

In het kader van 150 jaar Vlaamse studenten in Brussel, het 150-jarig bestaan van het Brussels Studentengenootschap en het 50-jarig bestaan van de Oudstudentenbond organiseren de OSB en het BSG een spetterend jubileumbal op vrijdag 13 oktober 2006 in de Brussels Event Brewery in de Delanoystraat 58 te 1080 Molenbeek. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heeft de staf van het Universiteitsarchief, tevens voor een groot deel staf van de opleiding Archivistiek, de tentoonstelling over hetzelfde onderwerp verzorgd. De voorzitter van de opleiding zal dan ook actief aan het bal deelnemen. Misschien is dit een leuke gelegenheid voor FAAD-leden om elkaar nog eens te zien buiten het beroep. Of misschien kun je met mensen van je jaar nog eens afspreken om een reu╠łnie te houden op het bal. De prachtig gerestaureerde gebouwen van de oude BelleVue Brouwerij vormen de ideale locatie. Het galabal gaat van start om 22.00u. Er zijn vanaf de campus en vanuit Jette busdiensten van en naar de ballocatie voorzien. Bestellen van kaarten voor het bal kan op het secretariaat van de OSB via 02/644.64.60 of info@osb.be. Meer info vind je op http://www.osb.be/activiteiten/galabal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *