VACATURE – Informatiebeheerder (Agentschap Justitie en Handhaving, Master, statutair)

Je functie in het kort

Ben jij gepassioneerd door informatiebeheer en zou jij graag meebouwen aan de visieontwikkeling hieromtrent binnen ons agentschap? Haal jij voldoening uit het benutten van je analytische capaciteiten, maar werk je ook graag samen met verschillende diensten en collega’s? Wie weet is dit dan de nieuwe uitdaging die jij zoekt!

Als informatiebeheerder binnen ons agentschap ontwikkel jij je tot expert én aanspreekpunt op vlak van informatiebeheer. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het informatiebeheersplan en neemt de coördinatie op van de operationele werking. Je staat mee aan het roer voor het opmaken van de nodige richtlijnen en je benut opportuniteiten om informatiebeheer binnen het agentschap mee op de agenda te zetten. Je houdt je kennis van het domein up-to-date zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. In deze functie werk je actief samen met verschillende actoren binnen het agentschap en fungeer je als bruggenbouwer tussen business en IT voor alles wat betreft informatiebeheer.

Lees meer over de job en het selectieproces in het selectiereglement als bijlage bij ‘Meer informatie’. Download dit document en hou het bij.

Wie ben jij?

Op het moment van je sollicitatie beschik je al over:

  • een master diploma in de archivistiek  

    OF
  • een algemeen master diploma

    én

    Je hebt minimaal 2 jaar functierelevante ervaring met betrekking tot informatiebeheer.

Jouw voordelen

  • Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van informaticus met bijhorende salarisschaal A121. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator(opent in nieuw venster) kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • Je ontvangt extralegale voordelen: maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, een breed aanbod van leasefietsen, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, professionele kinderopvang tijdens de schoolvakanties in de hoofdkantoren …
  • Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
  • Je activiteit bepaalt je werkplek. Bij de meeste functies kan je dus zowel op kantoor, van thuis uit of op een satellietkantoor werken.

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen(opent in nieuw venster)

Je werkplek

Agentschap Justitie en Handhaving

Adres

Koning Albert II Laan 35, Brussel 1030 BEL Routeplanner(opent in nieuw venster)

Hoe solliciteer je?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht niet langer en stel je vandaag nog kandidaat! Solliciteer nu(opent in nieuw venster)

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Download het document hieronder voor meer informatie en kom alles te weten over de job, de organisatie en selectieprocedure.

Vragen over deze vacature?

Contactpersoon

Kevin Gerits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *