VACATURE – Deskundige digitaal documentbeheer (Intergemeentelijk archiefteam Midwest, B1-B3)

Al 5 jaar zet het intergemeentelijk archiefteam (IGA) zich in voor een goed analoog en digitaal archiefbeheer bij een aantal Midwest-besturen, nl. Izegem, Ledegem, Hooglede, Moorslede, Wielsbeke en Wingene. Daar komt nu ook Oostrozebeke bij.

Om de huidige dienstverlening te behouden, maar ook om eventuele toekomstige vragen op te vangen, gaat Midwest op zoek naar een deskundige digitaal documentenbeheer

Het intergemeentelijk archiefteam Midwest bestaat momenteel uit een archiefmedewerker en een deskundige digitaal documentbeheer. Het team wordt aangestuurd door de coördinator. 

Jouw opdracht

Je werkt nauw samen met de ICT-diensten van de verschillende lokale besturen voor de digitale archivering en neemt voor elk bestuur een aantal specifieke taken op. Je bouwt een digitaal depot uit en staat in voor het beheer ervan. Je adviseert en sensibiliseert de vele archiefvormers die een lokaal bestuur kent. Daarnaast bestaat je opdracht ook uit het opmaken van een inventaris van het aanwezige archiefmateriaal. Je maakt een informatiebeheersplan op en zorgt voor de implementatie ervan. Je doet dit alles onder leiding van en in samenwerking met de coördinator van het intergemeentelijk archiefteam.  

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring.
  • Het bezit van een diploma ManaMa in de archivistiek, graduaat informatiebeheer of ervaring in de archiefsector is een pluspunt.
  • Je bezit een rijbewijs B én beschikt over een wagen.
  • Je gedrag is in overeenstemming met de eisen van de functie waarvoor je solliciteert.

Ons aanbod

  • We bieden je een voltijdse functie in een contract van onbepaalde duur. De verloning is volgens de rechtspositieregeling van DVV Midwest B1-B3.
  • Extra troeven:Ervaring relevant voor de functie, wordt volledig in rekening gebracht bij de toekenning van geldelijke anciënniteit.Flexibel werkrooster volgens afspraken binnen de dienst.De nodige IT-werkmiddelen worden voorzien zoals een smartphone met abonnement en laptop.Mogelijkheid tot thuiswerk.Ruime opleidingsmogelijkheden.Maaltijdcheques van € 7.Een uitgebreid verlofstelsel (30 tot 35 dagen afhankelijk van het aantal jaar in dienst bij DVV Midwest).Een hospitalisatieverzekering.Een tweede pensioenpijler (3%).Integrale terugbetaling van woon-werkverkeer met het openbaar vervoer.Een fietsvergoeding.Een eindejaarstoelage.Vakantiegeld.

De aanwervingsprocedure 

De procedure bestaat uit verschillende stappen waarbij je telkens geslaagd dient te zijn. 

  • Kandidaatstelling is mogelijk tot uiterlijk 14 juli 2021. 
  • Je dient te voldoen aan de toelatings- en aanwervingsvoorwaarden. 
  • Je dient te slagen voor het schriftelijk examen. Dit zal plaatsvinden in de week van 23 augustus 2021 in de kantoren van DVV Midwest, streekhuis, Spanjestraat 141 te Roeselare (data nog vast te leggen, locatie nog onder voorbehoud – eventueel thuisopdracht). 
  • Je dient te slagen voor een mondeling examen met een jury. Het mondeling examen zal doorgaan in de eerste week van september 2021 (data nog vast te leggen) in de kantoren van DVV Midwest, streekhuis, Spanjestraat 141 te Roeselare. 
  • Je dient te slagen voor een competentiemeting. Deze data zijn nog te bepalen.  

Uit de rangschikking van de geslaagde kandidaten stelt de raad van bestuur van DVV Midwest één kandidaat aan in een contract van onbepaalde duur in de graad B1-B3 overeenkomstig de rechtspositieregeling van DVV Midwest. 

Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor de duur van één jaar. Alle geslaagde of geschikt bevonden kandidaten die niet meteen worden aangesteld, worden in de wervingsreserve opgenomen; gerangschikt in volgorde van hun resultaat. 

Kandidaatstelling

Kandidaturen, met motivatiebrief en cv, dienen ons uiterlijk te bereiken op 14 juli 2021. Deze wordt gericht aan: 

Dienstverlenende vereniging Midwest 
T.a.v. Saskia Verriest 
Algemeen directeur 
Spanjestraat 141/2 
8800 Roeselare 

Of aan dvv-midwest@midwest.be 

Je ontvangt feedback over je deelname na afsluiten van de periode voor kandidaatstelling. 

Meer informatie en een loonsimulatie kan bekomen worden via dvv-midwest@midwest.be.    

Meer informatie

Meer informatie over de vacature vind je in de bijlage en op de VDAB website via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *