Archiefmedewerker project digitalisering (m/v) (voltijds, bepaalde duur) – Stad Geel

Beleidsadviseur archief – niveau A1a-A2a – contractueel voor een periode van 3 jaar – voltijds

Een hart voor erfgoed? Zin om je tanden te zetten in een digitaliseringsproject? Solliciteer dan voor deze functie! Samen met het diensthoofd erfgoed ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en uitvoeren van een digitaal archiveringsbeleid voor het lokaal bestuur Geel. Je overlegt met de verschillende betrokken partijen en implementeert in samenwerking met de diensten een digitaal klassement. Je fungeert als aanspreekpunt voor het digitaal archief en zorgt voor een goede communicatie vanuit de dienst. Je neemt actief deel aan werkgroepen en vergaderingen en vertegenwoordigt de stad in raden, commissies en projectgroepen.
Je adviseert andere diensten en sectoren over de regelgeving en afspraken. Je doet voorstellen voor verbetering van de werking en draagt actief bij tot de uitwerking van die voorstellen. Je volgt het project Digitaal Archief Vlaanderen  (e-depot) van de Vlaamse regering op en onderzoekt de mogelijkheid om daar als lokaal bestuur in te stappen. Je tekent procedures uit om digitale documenten die permanent bewaard moeten worden, op te laten nemen in het e-depot. Samen met partners uit de regio bekijk je de mogelijkheid om een regionaal archiefbeheerssysteem op te zetten.

Profiel

 • Je bent in het bezit van een masterdiploma archivistiek OF een algemeen masterdiploma en 1 jaar relevante ervaring in projectwerking.
 • Je voldoet aan de competentievereisten die vastgesteld zijn in de functiebeschrijving.
 • Je bent bereid om sporadisch avondwerk te doen.
 • Je slaagt voor de selectieprocedure die plaatsvindt op woensdag 20/11/2019.

De selectieprocedure start met een cv-screening. Enkel de kandidaten waarvan het profiel het best aansluit bij de functie worden uitgenodigd voor de selectieprocedure met een maximum van 8 kandidaten.
De selectieprocedure bestaat uit een thuisopdracht met toelichting, een interview en een assessment.

Wat bieden wij

 • Een salaris binnen loonschaal A1a-A2a: minimum 3107,98 euro bruto per maand bij 0 jaar ervaring en 3847,64 euro bruto per maand bij 10 jaar ervaring. Je kan maximum 10 jaar nuttige ervaring uit de privésector in rekening brengen.
 • Contracttype: contract van bepaalde duur van 3 jaar
 • Prestatiebreuk: 38/38
 • Het salaris wordt aangevuld met heel wat interessante voordelen
 • Maaltijdcheques
 • Volledige terugbetaling van het openbaar vervoer
 • Fietsvergoeding
 • Hospitalisatieverzekering
 • Glijdende werktijden
 • 32 dagen vakantie met 14 dagen wettelijke feestdagen

Er wordt een werfreserve van 2 jaar aangelegd.

Solliciteren

Interesse? Solliciteren kan tot en met 15/10/2019 online via www.geel.be/vacatures en vul het sollicitatieformulier in. Vergeet niet om je cv, motivatiebrief, kopie van diploma en een uittreksel uit het strafregister op te laden bij je online sollicitatie!

Meer informatie over deze vacature kun je opvragen bij de dienst personeel van het stadsbestuur op het nummer 014 56 70 38. De functiebeschrijvingen vind je ook bij de vacature.

Bij stad, OCMW en AGB Sport Geel worden kandidaten geselecteerd op basis van hun competenties en eventueel diploma en wordt geen onderscheid gemaakt op basis van leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geloof, handicap of nationaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *