VACATURE – Projectleider informatiemanagement

Wat verwachten we van jou?
Je tekent het informatiebeleid uit en maakt een informatiebeheersplan op. Je bouwt een overzicht van alle series en datasets binnen een bestuur op met het oog op hergebruik van overheidsinformatie. Je sensibiliseert en coacht de medewerkers van de besturen rond het belang van een kwaliteitsvol- (open) databeheer. Daarom verwachten we dat je de evoluties op vlak van informatiebeheer, databeheer en open data op de voet volgt zodat je beschikt over een optimale vaktechnische bagage.

Wat verwachten we van de projectleider?
– Je definieert het project op basis van de behoeften van de klant, nl. de lokale besturen. Je coördineert en volgt het project nauwgezet op, vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoeringsfase er van.
– Je coördineert een tijdelijk team of een werkgroep die is samengesteld uit medewerkers van verschillende lokale besturen. Je motiveert hen om samen te werken en stippelt de krijtlijnen uit om tot een constructief eindresultaat te komen. Je werkt hierbij samen met collega’s, medewerkers van de lokale besturen en externe partijen.
– Je volgt de ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet en zorgt voor een optimale kennisdeling hierover met je collega’s en verantwoordelijke.
– Je bouwt mee aan een slimme regio en zet je kennis in om digitalisering, consequent databeheer en gebruik van open standaarden van meet af aan te integreren in je projecten.
– Je werkt voornamelijk vanuit ons hoofdkantoor te Wijgmaal maar kan ook worden ingeschakeld voor kortstondige opdrachten als consultant bij de lokale besturen.

Wat is jouw profiel?
– Je hebt een masterdiploma en 4 jaar relevante werkervaring. Als je geen masterdiploma hebt maar wel een bachelordiploma en 6 jaar relevante werkervaring als projectleider of IT-consultant, kan je deelnemen aan de procedure als je eerst slaagt voor een niveautest.
– Je bent communicatief sterk . Je spreekt de taal van je klanten/partners en kan hun noden vertalen naar je collega’s en andere medewerkers die je projectplanning technisch uitwerken.
– Je bent resultaatsgericht en kan ook anderen overtuigen om hetzelfde doel voor ogen te houden en de beoogde resultaten te behalen.
– Je hebt een analytische geest en bent in staat snel te synthetiseren.
– Je bent enthousiast en kan dit ook overbrengen naar anderen.
– Je bent flexibel, commercieel en klantgericht.
– Je bent proactief, zelfstandig en hebt zin voor initiatief. Je houdt ervan om in een team te werken.
– Je beschikt over een rijbewijs B.
– Kennis van de wetgeving overheidsopdrachten is mooi meegenomen.

Wat bieden we jou?
– Een contract van onbepaalde duur met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, 35 dagen wettelijk verlof, laptop en gsm ter beschikking, enz).
– De aanvangswedde wordt bepaald in functie van het aantal jaren nuttige ervaring en begint bij € 3.420,91 per maand (geïndexeerd) voor iemand met 4 jaar nuttige ervaring. Je kan maximaal 20 jaar ervaring inbrengen en daar beantwoordt een aanvangswedde aan van € 5.113,59 per maand. Je wordt verloond volgens weddeschaal A1a-A3a.
– We leggen een wervingsreserve van een jaar aan.

Interesse?
Fijn! Vul het online sollicitatieformulier in.
De inschrijvingen voor deze functies worden op maandag 10 juni 2019 om 24u afgesloten. De selectieprocedure bestaat uit een online examen dat je van thuis uit kan afleggen tussen 13 en 16 juni, en een mondelinge proef op maandag 24 juni voor de projectleider smart city-projecten, dinsdag 25 juni voor de projectleider met GIS-kennis en woensdag 26 juni voor de projectleider informatiemanagement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *