VACATURE: Beleidsmedewerker informatiebeheer, vereenvoudiging en digitalisering (Stad en OCMW Ieper)

FUNCTIE:

Als beleidsmedewerker maak je deel uit van de staf van de algemeen directeur. Je zet strategische doelstellingen m.b.t. het beheren van informatie uit. Op die manier bouw je mee aan een efficiënte en kwalitatieve dienstverlening, zowel voor internen als externen. Er is nauwe samenwerking met de beleidsmedewerker strategie, projectbeheer en kwaliteitszorg, de dienst ICT, het archief en de informatieveiligheidsconsulent.

PROFIEL:

Je bent in het bezit van een masterdiploma en je hebt een sterke affiniteit met IT. Je hebt de kennis om op strategisch niveau mee te bouwen aan het informatie- en documentmanagement.

AANBOD:

Een voltijdse contractuele tewerkstelling die na 6 maanden bepaalde duur kan worden verlengd tot een contract onbepaalde duur. Een boeiende en uitdagende functie met verloning in graad A1–A3 met als extra’s: maaltijdcheques, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden, mogelijkheid tot instappen in de collectieve hospitalisatieverzekering,…
INTERESSE? Bezorg dan uiterlijk op 16 mei 2018 je motivatiebrief, een curriculum vitae en een kopie van je diploma:  per post verstuurd aan de personeelsdienst, Auris, Ter Waarde 1, 8900 Ieper of tegen ontvangstbewijs aan een medewerker van de personeelsdienst (zelfde adres) of via e-mail naar wervingen@ieper.be (tegen ontvangstbevestiging).

De postdatum of de datum van het ontvangstbewijs gelden als bewijs.

Indien er meer dan 20 kandidaten solliciteren, kan er een preselectie gebeuren op basis van cv en motivatiebrief. Examens zijn voorzien in de maand juni.

Alle informatie vind je terug via volgende link:

https://www.ieper.be/infobundel-beleidsmedewerker_1pdf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *