VACATURE: 2E OPROEP – INTERGEMEENTELIJKE ARCHIVARIS VOOR HET PAJOTTENLAND

Ben je gebeten door archiefwerk? Wil je lokale besturen ondersteunen om hun documentbeheer in orde te houden? Heb je een hart voor erfgoed? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. De gemeenten Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik, Pepingen en Roosdaal willen in de toekomst samenwerken rond het beheer van hun gemeentelijke archieven. Voor deze boeiende functie werft de Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei een intergemeentelijke archivaris (A1-A3) aan.  Deze man of vrouw zal in een beurtrolsysteem werkzaam zijn in één van de deelnemende gemeenten.

We verwachten je kandidatuur uiterlijk op 1 juni 2018 via e-mail aan info@erfgoedcelpz.be

Het volledige vacaturebericht en het sollicitatieformulier vind je hier.

Voor bijkomende inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Koen Demarsin, Coördinator Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei op het nummer 0498/922.844 of via e-mail: koen@erfgoedcelpz.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *