Bij de archivaris op schoot op vrijdag 1 juni in het Letterenhuis

Op vrijdag 1 juni bezoekt het FAAD het geheugen van de Vlaamse literatuur, ofwel het Letterenhuis. Ben je benieuwd naar hun collectie? Of wil je weten hoe de instelling zijn publiekswerking aanpakt of hoe ze met dichters en schrijvers samenwerken?

Schrijf je dan in voor het bezoek. We worden op het Letterenhuis ontvangen vanaf 09u30 en beginnen het bezoek om 10u00. Medewerkster Lies Galle vertelt meer over het Letterenhuis en leidt ons rond in de depots. We sluiten af rond 11u30, daarna kan je eventueel de expo Hugo Claus. Achter vele maskers bezoeken.

Schrijf je in!

Praktisch

Locatie: Minderbroedersstraat 22, 2000 Antwerpen

Deze activiteit is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *