Call for pitches: Vorm mee de archivaris van de toekomst!

<a href="https://www.freepik.com/free-vector/education-design-with-icons_760399.htm">Designed by Freepik</a>De master na master opleiding Archivistiek en Hedendaags Documentbeheer denkt volgend jaar na over een aanpassing van haar lessenpakket. Een oefening waarbij de opleiding ook graag haar alumni betrekt. Daarom staat onze studievoormiddag Future Proof: Vorm mee de archivaris van de toekomst in het licht van de vakinhouden die in de vernieuwde archiefopleiding aan bod zouden moeten komen.

Daarbij laten we het woord aan jullie. Vind je al langer dat er meer aandacht moet komen voor IT-onderwerpen zoals shellscripting of blockchain, of ben je net van mening dat traditionele vaardigheden zoals inventariseren of catalogeren opnieuw meer naar de voorgrond moeten treden? Moet een archivaris kaas gegeten hebben van didactiek, Prince II project management of… onderhandelingstechnieken?

Grijp nu je kans en laat je mening horen. Via de formule van de elevator pitch krijgen sprekers drie minuten om het publiek te overtuigen van een concrete vakinhoud of problematiek die naar hun mening meer aandacht verdient in de archiefopleiding.

Dien je idee voor een pitch in via dit formulier. De geselecteerde inzendingen worden gepresenteerd op de studievoormiddag.

Ideeën inzenden kan tot en met 5 februari.

Ontwerp van programma:

  • 09u30-10u00: onthaal
  • 10u00-10u30: Voorstelling hervorming archiefopleiding
  • 10u30-11u30: Elevator pitches
  • 11u30-11u50: Pauze
  • 11u50-12u30: Plenaire bespreking en wrap up

Save the date:

Maandag, 7 mei 2018, 09u30 – 12u30

Locatie: VUB, Promotiezaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *