Beroependag: Werken in de erfgoedsector

      Geen reacties op Beroependag: Werken in de erfgoedsector

Droom je van een toekomst in de erfgoedsector? FARO, het Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed, en het Agentschap Onroerend erfgoed maken je graag wegwijs. Gratis en voor niets bovendien! Omdat we geloven dat er heel wat jong talent is dat een kans in onze sector verdient.

Waarom mag je dit niet missen?

  • Je krijgt een unieke blik achter de schermen van een boeiende sector, inclusief praktische tips voor sollicitaties.
  • Je kunt je kennis over de structuur van de erfgoedsector en de bijhorende decreten aanscherpen (en laat dat nu juist datgene zijn waar selectiecommissies naar peilen).
  • We leren je hoe je jouw cv meer kan laten opvallen bij de werkgevers. Wat noteer je best allemaal op een cv? En wat noteer je beter niet?
  • Je krijgt een training in het schrijven van een motivatiebrief.
  • Je ontdekt hoe je sociale media kan inzetten in je zoektocht naar een toffe job. Facebook, LinkedIn … ze komen allemaal van pas!
  • Als klap op de vuurpijl kan je heel wat jonge mensen ontmoeten die hun draai in de erfgoedsector hebben gevonden. Ze vertellen je eerlijk over de ups en downs van hun zoektocht en job. Die verhalen bieden vast inspiratie voor jouw toekomstig traject.
  • Ben je bezig aan een doctoraat en heb je vragen over jouw toekomst buiten de universiteit? Kom dan spreken met mensen die de sprong al gewaagd hebben en daar erg tevreden over zijn.

Deze beroependag staat open voor zowel studenten als werkzoekenden. Het volledige programma en alle andere details vind je terug op de website van FARO.

https://faro.be/kalender/werken-de-erfgoedsector-beroependag-voor-studenten-en-werkzoekenden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *