VACATURE: Wetenschappelijk medewerker / archivaris (m/v) – KMMA Tervuren

Het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika (KMMA) in Tervuren is een van de tien federale wetenschappelijke instellingen die deel uitmaken van de POD Wetenschapsbeleid. Het beschikt over uitzonderlijke collecties. Zijn etnografische objecten uit Centraal-Afrika vormen een verzameling die uniek is in de wereld. Het omvat eveneens de volledige archieven van Henry Morton Stanley. De wetenschappers van het KMMA werken in zeer uiteenlopende domeinen van de mens-, aard- en dierkunde.

De dienst Archief- en Collectiebeheer zorg voor de collecties van het departement Culturele Antropologie en Geschiedenis. Voor de cel “Informatiebeheer” van deze dienst zoeken we een wetenschappelijk medewerker / archivaris voor de opmaak van een archievenoverzicht van de archieffondsen van het voormalige Afrika-instituut en de voormalige dienst “Eigentijdse Geschiedenis”.

Voor meer info over deze vacature, zie: https://www.vvbad.be/vacatures/wetenschappelijk-medewerker-archivaris-mv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *