Het Rijksarchief zoekt 2 wetenschappelijke medewerkers – historici (m/v) / Reageren uiterlijk op 6 juni!

Het IUAP (Interuniversitaire Atractiepool) project Justice and Populations, The Belgian Experience in international perspective, 1795-2015 wordt gefinancierd door het Federale Wetenschapsbeleid. Deze brengt 14 partners samen: 8 Belgische universiteiten (UCL, UGent FUSL, ULB, VUB, KULeuven, FUNDP en Université de Liège), 3 buitenlandse universiteiten (Université de Lille 2, Université de Versailles Saint-Quentin-en-Yvelines en de Humboldt Universität Berlijn), het SOMA, de Koninklijke Militaire School en het Rijksarchief.
De participatie van het Rijksarchief heeft tot doel om de archieven te verwerven en te inventariseren die onmisbaar zijn voor de vooruitgang van het wetenschappelijk onderzoek in dit domein.

In het kader van dit project schrijft het Rijksarchief 2 vacatures uit voor een tewerkstelling van 6 maanden. Kandidaten worden uitgenodigd hun sollicitatiebrief en een curriculum vitae, uiterlijk op MAANDAG 6 JUNI 2016 exclusief te richten aan de dienst HRM van het Rijksarchief, Algemeen Rijksarchief, Ruisbroekstraat 2-6, 1000 Brussel, hetzij per post, hetzij via mail (pers@arch.be).

Raadpleeg hier de vacature.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *