Vacature voor stafmedewerk(st)er archief, Izegem

Type: Contractuele functie
Aantal beschikbaar: 1

Midwest

Opdracht :

Je werkt binnen een intergemeentelijk archiefteam. Je opdracht bestaat uit het aansturen van dat team. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de besturen en de gemeente/stadssecretarissen. Je ontwikkelt een plan van aanpak voor een goede basiszorg op maat van elke gemeente. Je zorgt voor de opmaak van een inventaris van het aanwezige archiefmateriaal, selectielijsten en een vernietigingslijst. Je werkt ook de visie uit voor het informatiebeheersplan en ondersteunt het uitschrijven van processen en het vormen van een visie rond de digitalisering ervan. Je zorgt voor de opleiding van de ambtenaren in de besturen. Je werkt voor deze aspecten samen met de medewerker archief. Tot slot volg je ook de relevante wetgeving op en organiseer je een leeszaalwerking.

Profiel :

Je bent in het bezit van een diploma master-na-master in de archivistiek: erfgoedbeheer en hedendaags documentbeheer.

Aanbod :

– Een voltijds bediendecontract van 3 jaar – eventueel verlengbaar- als projectleider intergemeentelijk archiefteam (niveau A1a/A2b)

– Vergoeding volgens de geldende weddenschalen (bruto aanvangswedde 2.928,63 €/maand), vermeerderd met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en fietsvergoeding. Relevante ervaring in de openbare of private sector kan in aanmerking genomen worden.

– Flexibele verlofregeling

Inschrijven :

Per brief tegen uiterlijk 25 mei 2015 gericht aan het College van Burgemeester en Schepenen, Korenmarkt 10, 8870 Izegem.  Als bijlage voeg je jouw CV en een kopie van je diploma toe. Voor bijkomende inlichtingen kun je terecht bij mevrouw Saskia Verriest, tel. 0477/503.046, s.verriest@wvi.be of bij de Izegemse personeelsdienst, tel. 051/337.369 of personeelsdienst@izegem.be
De schriftelijke proef zal doorgaan op dinsdag 3 juni in de voormiddag, de mondelinge proef in de namiddag.

Contactinformatie

E personeelsdienst@izegem.be
T 051/337 369

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *