Bij de Archivaris op Schoot: bezoek aan het archief van het Vlaams Parlement (5 december 2014)

Foto: Kurt Van Strijthem

Ooit al eens op bezoek willen gaan in het archief van het Vlaams Parlement? Het FAAD en de VVBAD bieden je op vrijdag 05 december 2014 de kans om er eens achter de schermen te gaan kijken.

Je maakt er kennis met de multimediale collectie: geschreven documenten, foto’s, plannen, geluids- en beeldopnames, persknipsels… Deze collectie wordt bewaard op een unieke locatie: de voormalige bunkers van het vroegere Postchequegebouw. Meer dan de moeite om er eens een kijkje te gaan nemen!

Het bezoek staat open voor zowel de beginnende archivarissen op zoek naar praktijkkennis als voor de nieuwsgierige meer ervaren collega’s. Omwille van organisatorische redenen is het aantal deelnemers beperkt tot 20.

Schrijf je dus snel in!

Praktisch

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *