Bij de Archivaris op Schoot: RA Kortrijk (4 mei 2013)

 

Het ondertussen bekende project “Bij de Archivaris op Schoot” biedt de kans aan beginnende archivarissen om praktische vragen te stellen aan meer ervaren collega’s. Dit gebeurt concreet door een aantal bezoeken aan diverse archiefinstellingen. Op 4 mei brengen we met het project een bezoek aan het Rijksarchief van Kortrijk. Tijdens het bezoek worden we rondgeleid door Hendrik Callewier en Marc Therry. De focus van het bezoek is de organisatie en de problemen rond de renovatie van de depots.

Praktisch

De rondleiding start om 14u en het einde is voorzien rond 16u.
Wie wil deelnemen stuurt voor 30 april een mailtje naar info@faad.be. In een bevestigingsmailtje ontvang je dan een routebeschrijving. Omwille van organisatorische redenen is het aantal deelnemers beperkt tot twintig. Wees snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *