Digitaal Archiefinitiatie(f): oproep

      Geen reacties op Digitaal Archiefinitiatie(f): oproep

Digitaal Archiefinitiatie(f) biedt de kans aan afgestudeerden van de opleiding om een artikel online te plaatsen. Vaak is het gebaseerd op de eigen eindverhandeling. Andere artikels zijn eveneens welkom, zolang het maar een archivistisch onderwerp betreft. Voor kersverse archivarissen is het een unieke kans op een eerste publicatie!

Martijn Vandenbroucke (conglomeraatsarchieven), Hannes Vanhauwaert (fractiearchieven in Vlaanderen) en Caroline Vleugels (moderne kloosterarchieven) schreven zichzelf al de onsterfelijkheid in. Hun artikels zijn terug te vinden op onze website.

Wie ook zijn thesis of een ander onderwerp wil valoriseren en bij een ruimer publiek bekendmaken, kan even surfen naar de auteursrichtlijnen.
Artikels mogen aan de redactie bezorgd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *