Online plaatsen van verhandelingen

      Geen reacties op Online plaatsen van verhandelingen

We willen jullie ook attenderen op twee initiatieven die ervoor zorgen dat ook jouw verhandeling gepubliceerd kan worden op het Internet.

a. www.ethesis.net
Wellicht kwam je deze site al eens tegen bij een zoektocht op het Internet. E-thesis plaatst namelijk al een aantal jaar verhandelingen uit diverse sectoren online. Wil je jouw verhandeling ook ter beschikking stellen van andere onderzoekers, kijk dan bij de FAQ op de site hoe je dit kan doen. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Lieven De Ruyck, de verantwoordelijke voor het project (deruyck@skynet.be).

b. www.vvbad.be/eindwerken
Recent ging ook een project van start dat specifiek toegespitst is op onze sector. De “Eindwerkendatabank van Vlaamse bibliotheek- en archiefopleidingen” wil een online fulltext databank bouwen die jaarlijks bijgevuld wordt met de nieuwe eindwerken uit de bibliotheek en archiefsector. Wil je liever niet je volledige verhandeling online plaatsen, dan kan je ook opteren om enkel de samenvatting te publiceren. Meer info vind je op www.vvbad.be/eindwerken. Wil je je verhandeling of een samenvatting ervan publiceren, stuur dan een mailtje naar Peter.Eyckerman@khk.be of Jef.De.Pooter@khk.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *