Adresgegevens

      Geen reacties op Adresgegevens

Het FAAD wil in de toekomst graag zoveel mogelijk berichtgeving via e-mail laten verlopen. Kreeg je deze nieuwsbrief nu nog via de post, dan betekent dit dat we geen e-mailadres van jou hebben. Beschik je wel over een e-mailadres, laat het ons dan weten. De FAAD-berichtgeving verloopt dan wel zo veel mogelijk via mail, toch trachten we ook het adressenbestand up-to-date te houden. Sommige zaken kunnen nu eenmaal moeilijker via mail verzonden worden. Ben je onlangs verhuisd of krijg je de FAAD-berichtgeving nu al jaren op het adres van je ouders toegestuurd ? Bezorg ons dan je nieuwe adresgegevens! Wens je geen info meer te ontvangen van het FAAD, meld het ons dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *